TikTok influencer Quenlin Blackwell deelde een video met haar volgers waarin ze tot haar grote schrik onthulde dat ze per ongeluk een bank van $100.000 had gekocht.

Foto © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com

Het verontrustende incident ontvouwde zich toen ze haar emoties in een video uitstortte, zichtbaar overstuur en in tranen, terwijl ze de fout aan haar publiek vertelde. De ster bekende aan haar volgers dat ze haar kaartgegevens had ingevoerd in een online bod op een bank, aanvankelijk bedoeld als grap. De grap nam echter een onverwachte wending toen ze het gigantische bedrag voor het meubelstuk in rekening werd gebracht.

Uit pure wanhoop wendde ze zich tot haar volgers, smeekte om donaties om de onbedoelde aankoop te dekken, en smeekte: 'Als je een miljoen dollar hebt, kun je dan alsjeblieft doneren? Kun je alsjeblieft doneren, alsjeblieft? Als je een miljoen dollar hebt, kun je me dan wat lenen, alsjeblieft?'

De video kreeg snel veel aandacht en werd 6,5 miljoen keer bekeken, wat een mix van reacties van haar volgers opleverde. Hoewel sommigen sympathiseerden met haar benarde situatie, vroegen velen zich af waarom ze haar kaartgegevens had ingevoerd voor iets dat ze eigenlijk niet van plan was te kopen.

Bron: www.tiktok.com