Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Te volgen ontwerptrend: kleurrijk minimalisme

Elisabetta Rizzato, de schepper van ItalianBark, onthult de Premier Kleurentrend van 2024, geïnspireerd op de Middellandse Zee-regio, maar met een moderne twist. Elisabetta onthult haar top trending kleurenpaletten voor 2024, waarvan de eerste het betoverende en leuke "Kleurrijk Minimalisme" is.

Inspiratie voor deze trend komt van het moderne Middellandse Zeegebied, waarbij spa-achtige rust naadloos wordt gecombineerd met een holistische omarming van kleur. Denk aan serene tinten die doen denken aan rustige azuurblauwe wateren, door de zon gekuste terracotta en aardse tonen die samen de zintuiglijke essentie van een Middellandse Zee-uitje belichamen.

Met haar onderscheidende oog heeft Elisabetta een boeiend palet zorgvuldig samengesteld, om de essentie van "Kleurrijk Minimalisme" te belichamen. Deze doordacht samengestelde collectie producten helpt bij het creëren van een visuele inspiratie die de rust van kustlandschappen vastlegt en een unieke mix van ontspanning en hedendaagse verfijning biedtProducten op de foto:
1. BERENGERE LEROY - Hammamet Collectie
2. FERMOB - ITAC vaas in Citroen
3. FERMOB - PIAPOLO kruk in Capucine
4. TIKAMOON - Sina nachtkastje
5. OROS EDITIONS - Ash Amas Plank
6. LE JACQUARD FRANÇAIS | 7. VERONESE - Anémone
8. TONESTER VERVEN - Off White

Naarmate trends voortdurend verschuiven en consumentenvoorkeuren evolueren, moeten professionals voorop blijven lopen, ruimtes creëren die resoneren met moderne smaken. Om te kunnen bloeien in dit steeds veranderende landschap, is het anticiperen op marktverschuivingen en consumentengedrag essentieel. Trendvoorspelling wordt een vitaal instrument voor bedrijven die succes zoeken te midden van deze veranderingen.

Meer informatie:
ItalianBark
www.italianbark.com

Publicatiedatum: