De Scandinavische Woonwinkel opende haar deuren 3,5 jaar geleden in Leek en had oorspronkelijk banden met het meubelstoffeerbedrijf Keizer design BV. Na de verkoop van het bedrijf en de lancering van een tweede vestiging in Sneek, is besloten om zich volledig te richten op Sneek vanwege de betere bereikbaarheid en het toerisme aldaar.

Het recent aangeschafte, ruimere pand in het stadscentrum van Sneek biedt de mogelijkheid voor een uitgebreidere collectie, inclusief zitmeubelen. Ondanks overwegingen om elders in Nederland te vestigen, blijft de voorkeur uitgaan naar Noord-Nederland vanwege de identiteit van het bedrijf.


Het pand van De Scandinavische Woonwinkel in Leek, dat na 3,5 jaar verlaten zal worden.

Scandinavische Woonwinkel gaat zich vestigen in de voormalige winkel van stoffenzaak Jan Sikkes in Sneek, bestaande uit drie monumentale panden. De grachtenpanden, gelegen in het centrum, hebben een gezamenlijke oppervlakte van 1000 m2. De interieurwinkel heeft volgens de gegevens uit het kadaster 650.000 euro betaald.

Het pand in Leek is sneller verkocht dan verwacht, en de verhuizing naar Sneek staat gepland direct na de kerst. Het huidige pand in Sneek wordt al gedeeltelijk opengesteld voor klanten, en de definitieve verhuizing wordt verwacht in de zomer van 2024.

Meer informatie:
Scandinavische Woonwinkel
Grootzand 28-32
8601 AW Sneek
0594 - 512 607
verkoop@scandinavischewoonwinkel.nl
www.scandinavischewoonwinkel.nl