Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vwo-docenten verklaarden Rachel (16) voor gek toen ze meubelmaker wilde worden

De 16-jarige Rachel de Leeuw, oorspronkelijk een vwo-leerling, besloot halverwege haar vierde jaar te stoppen met het vwo omdat ze zich ongelukkig voelde en geen plezier meer had in leren. Ze wilde iets met haar handen doen en overwoog hoefsmid of automonteur te worden, maar koos uiteindelijk voor meubelmaker. Haar familie steunde haar keuze, maar docenten op het vwo waren minder enthousiast.



Rachel vond haar passie voor meubelmaken tijdens haar bijbaan bij een timmerman en schreef zich in bij het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Ondanks de aanvankelijke moeilijkheden vond ze een leerbedrijf, Stijlinterieurs, waar ze nu leert keukeneilanden en -kastjes te maken. Ze heeft geen spijt van haar keuze en ziet zichzelf in de toekomst nog steeds meubels maken bij Stijlinterieurs. Rachel benadrukt het belang van het najagen van je dromen en gelukkig zijn in wat je doet.

Bron: BN DeStem

Meer informatie:
Stijlinterieurs
Einsteinweg 3
4691 SW Tholen
www.stijlinterieurs.nl

Publicatiedatum: