Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vepa genomineerd voor Emmense onderneming van het jaar 2023

De spanning stijgt in ondernemend Emmen met de bekendmaking van de drie genomineerden voor de felbegeerde titel van Emmense onderneming van het jaar 2023. De jury heeft na zorgvuldige overweging de volgende drie organisaties geselecteerd die opvallen door hun bijzondere prestatie, impact in de regio en maatschappelijke betrokkenheid.Vepa
Naast de bedrijven Harwig en Drents Bakkie is Vepa genomineerd voor de prijs. De meubelproducent heeft indruk gemaakt met zijn innovatieve benadering van duurzaamheid. "Het bedrijf is niet alleen voorloper in circulariteit en duurzaamheid, maar ook koploper als het gaat om een verantwoorden groene toekomst. Zo produceren zij hun eigen groene waterstof en maken zij hun producten van biologische grondstoffen of restmaterialen", aldus Gemeente Emmen.

De winnaar zal tijdens de feestelijke finale op 9 januari worden bekendgemaakt, waar de ondernemersgemeenschap van Emmen samenkomt om het nieuwe jaar in te luiden.

Meer informatie:
Vepa
www.vepa.nl

Publicatiedatum: