Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Silk-ka presenteert Great Gatsby-thema herfst/wintercollectie

Silk-ka, een Nederlands ontwerpbureau van kunstzijden bloemen, zal hun nieuwe Herfst| Winter 2024 collectie presenteren op de internationale beurs Christmasworld in Frankfurt, met een bruisend nieuw thema: "The Great Gatsby".

Christmasworld Frankfurt nadert snel, wat zakelijke kansen en creatieve interactie tussen de wereldwijde decoratie-, design- en lifestylegemeenschap stimuleert. Ze komen samen van 26 tot 30 januari 2024 in Frankfurt. Bezocht door meer dan 4500 exposanten van over de hele wereld, is Christmasworld uw onuitputtelijke bron van kerstinspiratie, die voortdurend spannende nieuwe vondsten biedt. Het perfecte platform voor Silk-ka om haar nieuwe Herfst| Winter 2024 collectie te presenteren.

'Als je het nog niet geraden had, we gaan een reis maken naar het verleden, helemaal terug naar de bruisende jaren '20. Deze keer hebben we besloten om de wereld op te fleuren in de stijl van de Great Gatsby! Een gloednieuwe selectie van nep-botanicals, in adembenemende kleuren, staat klaar om hun grote entree te maken. Natuurlijk hebben we bij Silk-ka de hele bloemencollectie een moderne high-end twist gegeven met veel flair, creativiteit en uitstekend Nederlands ontwerp,' legt het merk uit.

De complete verblindende collectie bestaat uit meer dan 500 nieuwe producten die naadloos de laatste modekleuren weerspiegelen en luxueus de interieur- en decoratietrends aanvullen.

Meer informatie:
Silk-ka
www.silk-ka.com

Publicatiedatum: