Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Helft werknemers vindt het belangrijk dat werkgever duurzame arbeidsvoorwaarden biedt

Duurzaamheid blijkt voor veel werknemers een grote rol te spelen. Dit zijn de opvallendste uitkomsten van het grote Nieuwjaarsonderzoek van online pensioenuitvoerder BeFrank, onder ruim duizend werknemers in loondienst van 25 jaar en ouder.46 procent van de ondervraagden vindt het belangrijk dat de werkgever duurzame arbeidsvoorwaarden biedt. De helft van de respondenten vindt het belangrijker dan vijf jaar geleden dat de organisatie duurzaam is (49%). Ook verklaart 55% van de werknemers dat de werkgever duurzaam gedrag stimuleert.

“Duurzaamheid speelt blijkbaar voor veel werknemers een grote rol. Voor werkgevers is dat een gegeven om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld bij de keuze voor een pensioenregeling. Daarmee kun je impact maken op een betere wereld. Bij BeFrank kun je zelf als werknemer de keuze maken hoe duurzaam je je pensioengeld wilt beleggen”, aldus Rhebergen.

Bron: Duurzaam Ondernemen

Publicatiedatum: