Vlak voor de jaarwisseling is een van de snelstgroeiende interieurbedrijven uit Nederland van 2022 in staat van faillissement verklaard. Het gaat om Marmerentafels B.V. uit Rotterdam, handelend onder Aime Té. Patrique Ouwens is aangesteld als curator.

Tijdens de uitreikingen in 2022 van de FD Gazellen Awards viel Marmerentafels B.V. nog in de prijzen. In regio West (categorie klein) stond de webshop in designmeubelen op de 37e plek. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het ging om ondernemingen die van 2019 tot en met 2021 ten minste 20% omzetgroei lieten zien.De missie van Aime Té is om de huidige generatie te inspireren door middel van geweldig design en heritage uit het verleden. Wij geloven dat het vormgeven van een interieur een langetermijninvestering is en eerlijk moet worden geproduceerd, voornamelijk met behulp van natuurlijke materialen die lokaal worden verkregen, en verkocht voor eerlijke prijzen.

Aime Té heeft als missie om de huidige generatie te inspireren met prachtig design en erfgoed uit het verleden. Dat valt te lezen op de website. De productcategorieën omvatten eettafels, stoelen, banken, salontafels, kasten, accessoires en vloerkleden, allemaal met unieke ontwerpen geïnspireerd door erfgoed. Als Europees bedrijf benadrukt Aime Té het belang van Europese roots en werkt het uitsluitend samen met Europese fabrikanten.

Meer informatie:
Aime Té Studiol / Marmerentafels B.V.
Oostzeedijk 236
3063 BP Rotterdam
www.aimetestudio.com