Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Aanhuis-winkel in Noord-Brabant

De Aanhuis formule is een winkel rijker. Met de komst van de Graauw Interieurs in Oss, versterkt Aanhuis haar positie in de provincie Noord-Brabant.


Kim en Jorgen de Graauw.

"Wij zijn heel blij met deze samenwerking want al ruim 40 jaar is De Graauw in Oss het adres voor je complete woninginrichting en moderne kwaliteitsmeubelen. Vakbekwame experts geven advies, inspireren je, meten in, leggen en monteren en nemen je echt werk uit handen", zegt Henk Waal, formulemanager van Aanhuis.nl. "Stylisten staan voor je klaar met stappenplannen voor je interieur, elke woonstijl en iedere trend is daar bekend en daarom past deze winkel zo ontzettend goed in onze Aanhuis formule. Met de kwalitatief goede producten en de service zoals je daar gewend bent."

Aanhuis.nl heeft ruim 70 woonwinkels door het hele land. Al ruim 10 jaar leveren ze vakwerk aan huis voor een sfeervol thuis.

Meer informatie:
Aanhuis
www.aanhuis.nl

Publicatiedatum: