Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een ovenruit die plotseling barst?!

Lyean Vetter uit Leiden ontdekt midden in de nacht dat de ruit van zijn oven in duizend stukjes is gebroken, zonder duidelijke reden. Glasscherven liggen verspreid in de keuken, zelfs in de drink- en voerbakken van zijn honden. Dit incident staat niet op zichzelf, aangezien de afgelopen jaren meerdere mensen hebben gemeld dat glazen ovendeuren spontaan zijn gebarsten, ongeacht het merk.


Foto: Facebook Lyean Vetter.

Hoewel fabrikant ATAG enige informatie geeft over mogelijke oorzaken, blijft het fenomeen grotendeels onverklaarbaar. MediaMarkt, waar Vetter het fornuis kocht, heeft geen concrete verklaring en verwijst naar de fabrikant. Er is verwarring over de oorzaak, met Vetter die zich afvraagt waarom het zijn schuld zou zijn, en de elektronicagigant die geen regelmatig voorkomend probleem ziet. De fabrikant Elbeka Electro suggereert dat het niet uit zichzelf kan gebeuren, wat tot verdere verwarring leidt over de oorzaak van het spontane barsten van ovenruiten.

Bron: RTL Nieuws

Publicatiedatum: