Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Gelukkig kunnen er geen mensen meer opgelicht worden'

Veel rumoer rond faillissement De Graaf

'Door omstandigheden zijn we gesloten', leest een boze klant op een A4'tje aan de Gerard Burgerlaan 7 in Vlaardingen. Hij wilde verhaal halen bij De Graaf Kasten Plafonds & Vloeren B.V., nadat hij al lange tijd bezig is om een montageafspraak te maken. "Vóór de eerste montageafspraak hebben wij het restant van het aankoopbedrag overgemaakt, dus dit gaat om serieus veel geld", deelt hij op sociale media.Faillissement
Nu blijkt dat de rechtbank Rotterdam de firma De Graaf Kasten Plafonds & Vloeren B.V. in staat van faillissement heeft verklaard. Onno Visser is aangesteld als curator.

"Gelukkig kunnen er dan geen nieuwe mensen meer opgelicht worden", reageert de boze klant. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie en een melding bij ACM ConsuWijzer.

Zoals de naam doet vermoeden richt De Graaf Kasten Plafonds & Vloeren zich op het maken en plaatsen van kasten, plafonds en vloeren. Op de website ligt de nadruk op boeken-, garderobe-, inloop-, opberg-, tv- en slaapkamerkasten. Ook valt hier te lezen dat de onderneming al sinds 1975 actief is.

Facebook-groep
Verschillende gedupeerden hebben inmiddels een Facebook-groep aangemaakt, genaamd Opgelicht door De Graaf Kasten Vlaardingen. In totaal zijn 36 mensen lid van de groep. "Afspraken over levering en geld retour storten worden niet nagekomen. Communicatie is er ook niet vanuit de Graaf. Reageren niet op mail en komen ook niet met een oplossing", deelt een van de boze klanten.

Meer informatie:
De Graaf Kasten Plafonds & Vloeren B.V.
Gerard Burgerlaan 7
3131 KZ Vlaardingen
www.degraafbv.nl