Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beurs Eigen Huis viert 25e jubileumeditie

Beurs Eigen Huis, het tweejaarlijkse evenement voor (ver)bouwplannen, kondigt vol trots haar 25e jubileumeditie aan. Al 25 edities zet het event zich in voor iedereen met plannen voor het (ver)bouwen van hun droomhuis in de thema's bouwen en verbouwen, duurzaamheid en energie, keuken en bad en interieur en tuin. Om deze mijlpaal te vieren, wordt groot uitgepakt en belooft de organisatie een editie die de verwachtingen overtreft.

Deze editie hebben we een indrukwekkende line-up van bekende gastsprekers en influencers die hun expertise delen. Onder hen bevinden zich groene vingers-expert Lodewijk Hoekstra en tuinarchitect Jurgen Smit, die de nieuwste trends in tuinontwerp bespreken. Greet van Style and Sugar neemt ons mee in de wereld van keukenstyling vanaf de basis, terwijl Astrid van Casa Leinweber haar inzichten deelt in interieurdesign", aldus Beurs Eigen Huis.Innovatie in Badkamer & Sanitair
Ook "verwelkomt Beurs Eigen Huis dit voorjaar merken op het gebied van badkamer en sanitair. Ontdek de nieuwste trends en laat je inspireren door innovatieve producten. Een hoogtepunt is de mogelijkheid om een gedetailleerde 3D-tekening van je badkamer te laten maken, die je direct via Virtual Reality kunt ervaren. Ons doel is om bezoekers te inspireren en te informeren, waardoor hun badkamerplannen tot leven komen.


Alex van Keulen.

Boeklancering 'Wat de gek ervoor geeft' door Alex van Keulen
Een bijzondere toevoeging aan deze jubileumeditie is de boeklancering van het nieuwe boek 'Wat de gek ervoor geeft' door Alex van Keulen, makelaar en bekend van Kopen zonder Kijken. Alex zal gedurende drie dagen aanwezig zijn op de beurs om tips te geven over het kopen, verkopen en onderhouden van je woning. En natuurlijk kan zijn boek bij gekocht worden.

Meer informatie:
Beurs Eigen Huis
www.realiseerjedroomhuis.nl

Publicatiedatum: