Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandsche Vloeren introduceert 6 Klaas-vloeren

Hollandsche Vloeren, leverancier van houten vloeren, voegt zes nieuwe vloeren toe aan hun collectie, allemaal vernoemd naar Klaas, de nieuwste telg binnen de familie. Maak kennis met Klaas van Leeuwen, Klaas de Boer, Klaas Vos, Klaas Brouwer, Klaas Meijer en Klaas Dijkstra. Deze vloeren vormen een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, en zijn daarmee een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel stijl als duurzaamheid voor hun thuis.Innovatie en stijl in elk detail
De nieuwe 'Klaas' vloeren zijn alle zes planken van 22 cm breed in de sortering AB die steeds geleverd worden in vaste lengtes per productiebatch van 183/200/220/248 cm, zonder gebroken lengtes. Bovendien komt er nagenoeg geen spint in de vloeren voor. De vloeren zijn met uiterste precisie geschuurd, geborsteld en gelakt, waardoor elke plank een uniek, fraai en sprekend karakter krijgt. Dit zorgvuldige afwerkingsproces zorgt ervoor dat de vloeren niet alleen een esthetische aanwinst zijn voor elke ruimte, maar ook opvallen door hun onderhoudsgemak.Een divers assortiment voor elke smaak
Hollandsche Vloeren biedt een breed assortiment houten vloeren die de ware essentie van houten vloeren belichamen. Of consumenten een voorkeur hebben voor een doorleefd en getekend uiterlijk of juist een strakke en moderne stijl, de collectie biedt het allemaal. Met 12 unieke families, elk met hun eigen kleur, afwerking en karakter, biedt Hollandsche Vloeren voor ieder wat wils.

Voor degenen die zoeken naar een meer gestroomlijnde en stijlvolle optie, zijn er de vloeren van De Vries, Bakker en Smit, welke geschuurd en geborsteld zijn voor een rustiger en verfijnder uiterlijk.

Meer informatie:
Hollandsche Vloeren
info@hollandschevloeren.nl
www.hollandschevloeren.nl

Publicatiedatum: