Nieuw jaar, nieuw beurzenseizoen. In Zuid-Duitsland zal op 6 januari het startschot gegeven worden. Als de eerste interieurvakbeurs van het jaar, toont TrendSet Winter 2024 de nieuwste trends en producten voor de consumentenmarkt. Tot en met 8 januari zullen er 1500 internationale merken en collecties aanwezig zijn in München. In de beurshallen zullen bezoekers ook Present Time, met de merken Karlsson, Leitmotiv en Present time home accessoires, en Light & Living terug vinden.


Hoofdthema Sandy Beach.

Light & Living
Op de stand van Light & Living kunnen mensen zich onder laten dompelen in 13 verschillende stijlen. Het hoofdthema is Sandy Beach. Het is een helder, zacht en verfrissend zomerthema. Organische vormen en natuurlijke materialen vormen de basis. Een zacht kleurenpalet van crème-, zand- en beigetinten gecombineerd met natuurlijke producten, zoals zeegras, licht hout, gips en papier-maché.Present Time
Wie de stand van Present Time bezoekt kan niet om de klokken van Karlsson heen. Onder andere nieuwe koekoeksklokken in verschillende soorten tinten hangen aan de wand. Als je op zoek bent naar oplaadbare designlampjes, ben je bij Leitmotiv aan het juiste adres. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers allerlei functionele gimmicks van eerlijke materialen vinden binnen het assortiment van Present time home accessoires.Gedurende drie dagen, van zaterdag 6 t/m maandag 8, hebben internationale vakbezoekers uit de detailhandel, groothandel, online, hotel, restaurant- en cateringbranche de mogelijkheid om persoonlijk de nieuwste producten voor Lente/Zomer 2024 en Pasen te ontdekken en direct te bestellen. Present Time en Light & Living zijn te vinden op de stands A1, C21 en D21.

Meer informatie:
Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888
info@presenttime.com
www.presenttime.com

Light & Living
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
+31 (0) 10 668 0131
sales@light-living.com
www.light-living.com