Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Redactie Wonen360 tot 2 januari met kerstreces

In verband met de feestdagen verschijnt de volgende Wonen360-nieuwsbrief op dinsdag 2 januari. De redactie wenst alle lezers een fijne kerst en een prettige jaarwisseling.


Het redactieteam met van links naar rechts Marie-Elise Bruins Slot, Leo Elenbaas, Sietse Hielkema en Juli Wentholt.

De kerstvakantie lonkt. Als redactie van B2B-nieuwsplatform Wonen360 blikken we terug op een goed 2023. In het afgelopen jaar publiceerden we meer dan 6500 artikelen. Die zorgden andermaal voor een recordaantal interacties (meer dan 1 miljoen per maand) met onze lezers, bestaande uit woon- en interieurprofessionals zoals retailers, woonwinkeleigenaren, interieurstylisten en -architecten, designers, inkopers, agentschappen, leveranciers, fabrikanten, groothandels etc.

InteriorDaily
Inmiddels staat 2024 voor de deur. Als Wonen360 hopen we onze lezers opnieuw dagelijks te voorzien van al het B2B-nieuws binnen de interieur- en woonbranche. Maar we hebben daarnaast groot nieuws. In het nieuwe jaar gaat InteriorDaily van start, ons Engelstalige interieurnieuwsplatform dat op Europa is gericht. Ook InteriorDaily publiceert dagelijks nieuws, met relevante updates over de Europese meubel- en interieurmarkt. Daarnaast maken we bedrijfs- en fotoreportages. Als je ook dit nieuws elke werkdag in je mailbox wilt krijgen, kun je je hier inschrijven.Nieuwsberichten
Heb je nieuws te melden, laat het onze redactie weten! Ook in het nieuwe jaar bestaat voor elk bedrijf in de interieurbranche de mogelijkheid om nieuwsberichten aan te leveren die op onze nieuwssite en in onze nieuwsbrief worden geplaatst. Dus heb je een nieuw product, nieuwe collectie, een jubileum, (her)opening, directiewisseling, verhuizing of iets anders te melden dat iedere interieurprofessional moet weten? Meld het Wonen360. Het liefst via info@wonen360.nl. Bellen kan ook: 0166 698 233.Meer informatie:
Wonen360
Stevinweg 2
4691 SM Tholen
Tel.0166 698 233
info@wonen360.nl
www.wonen360.nl