Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floors For You komt in handen nieuwe eigenaar

Floors For You, vloerenspecialist gevestigd in Naaldwijk, heeft een nieuwe eigenaar. Mark van der Meer heeft de beslissing genomen om deze specialistische onderneming te integreren met zijn eigen bedrijf, Meer Exclusieve Vloeren.

Floors For You staat voor houten-, laminaat- en PVC-vloeren. Het bedrijf produceert en importeert zelf waardoor ze de kwaliteit van de vloeren zelf kunnen bewaken.Ondanks de overname blijft de vertrouwde naam Floors For You behouden. "Floors For You had de nadruk op het verkopen en leggen van houten vloeren. Met Meer Exclusieve Vloeren richten we ons meer op PVC vloeren en zijn we dealer van Castle Stones, een expert in handgemaakte stenen vloeren", vertelt Mark aan het platform WOS. Als eigenaar van Meer Spuit- en Schilderwerk en Meer Meubelspuiterij voegt hij toe: "Door deze bedrijven te integreren, kunnen we nu een divers assortiment aanbieden."

Gert Petri, die zijn onderneming na 20 jaar verkoopt, kijkt met een trots gevoel terug op zijn tijd. "Achter de schermen blijf ik voorlopig nog actief bij Floors For You, maar Mark komt op de voorgrond."

Meer informatie:
Floors For You
Gildestraat 225
2671 BP Naaldwijk
www.floorsforyou.nl

Publicatiedatum: