Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het moment daar: InteriorDaily is live! Juli Wentholt en Marie-Elise Bruins Slot zullen deze editie leiden. Hierop wordt dagelijks B2B-nieuws voor de gehele Europese interieurmarkt gepubliceerd en via een nieuwsbrief verzonden.

In 2018 richtte Marie-Elise Bruins Slot de Nederlandse versie op, Wonen360. Dit B2B-nieuwsplatform en online ontmoetingsplek voor Nederlandstalige interieurprofessionals en bedrijven is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online platform in de Benelux dat dagelijks nieuws publiceert voor en over de branche.


Kantoorpand van Wonen360 en InteriorDaily in Tholen.

Mogelijkheden

''De beslissing om Wonen360 te starten was spannend'', zegt oprichtster Marie-Elise, ''omdat er op dat moment geen vergelijkbaar online platform was. Maar aan de andere kant zag ik ook enorme mogelijkheden. Ik kom uit een uitgeverij familie, wat de faciliteiten bood om de sprong te wagen. Daarvoor heb ik ook mijn eigen interieurontwerpbureau gehad. Zo is Wonen360 in 2018 ontstaan.''

Juli Wentholt sloot zich ook aan bij het team in oktober 2023 en is al maanden bezig met de voorbereidingen voor de website. ''Terwijl ik net afgestudeerd ben in rechten in september '23, kreeg ik veel vragen waarom ik besloot te werken voor een interieur nieuwsplatform. Echter, interieurontwerp is altijd mijn passie geweest. Ik heb zelfs een studie interieurontwerp en architectuur gedaan terwijl ik rechten studeerde. Ik wist altijd al dat dit iets was dat ik wilde doen'', legt Juli uit. ''Ik ben heel enthousiast om te werken met verschillende merken en om artikelen te schrijven over het laatste nieuws in de interieurontwerp industrie.''

Ondertussen nadert Wonen360 haar 6e verjaardag, en bleef de vraag vanuit klanten en lezers prikkelen over de mogelijkheid van een internationale editie. ''En waarom zouden we deze sprong niet wagen, met al een sterke ervaring, een trouwe lezersbasis met veel connecties in het buitenland, en voldoende kansen voor de markt in Europa? Deze overwegingen hebben geleid tot de oprichting van InteriorDaily. We streven ernaar om de interieurmarkt in Europa dagelijks op de hoogte te houden van het laatste nieuws in de branche, en daarnaast bedrijven en professionals met elkaar te verbinden.''

Nieuwsbrief
InteriorDaily publiceert dagelijks nieuws, met relevante updates over de Europese meubel- en interieurmarkt. Daarnaast maken we bedrijfsrapportages en fotoreportages van vakbeurzen.

Ons dagelijkse nieuws wordt ook verspreid via een nieuwsbrief, gelezen door interieurstylisten, architecten, retailers, bureaus, leveranciers, fabrikanten en ontwerpers door heel Europa.

Meld u hier aan voor de gratis InteriorDaily nieuwsbrief, om dit dagelijkse nieuws in uw inbox te ontvangen.

Heeft u nieuws te delen?
Nieuw product, een huisshow, het openen van een nieuwe zaak of heeft u ander relevant B2B nieuws gerelateerd aan meubels, en interieur, dat interessant is voor de Europese markt? Laat het ons weten! We komen graag met u in contact!

Bannerplaatsing
Heeft u interesse om uw merk of bedrijf in 'the picture' te zetten in de Europese interieur- en meubelindustrie? Vraag ons naar de mogelijkheden voor een bannerplaatsing, die elke dag tussen ons nieuws zal staan in de nieuwsbrief of op de website voor een bepaalde periode. We sturen u graag vrijblijvend alle opties door. Bannerplaatsingen worden altijd gecombineerd met (gratis) artikelen!

Meer informatie:
InteriorDaily
www.interiordaily.com


Marie-Elise Bruins Slot

marie-elise@interiordaily.com

Juli Wentholt

juli@interiordaily.com