Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Capi Europe maakt bloempot van medisch afval

Capi Europe komt met een eyecatcher voor in huis, bloempot ‘Made with’ in koperkleur. De bloempot is gemaakt van 99% gerecycled materiaal: medisch afval. Dankzij het tijdloze Groove design blijft de bloempot relevant. Ook geeft Capi levenslange garantie.

‘Made with’ bloempotten zijn 100% waterdicht en daardoor uitstekend geschikt voor in huis of op kantoor. Boor een gaatje in de bodem en ze zijn ook geschikt voor buiten, in de tuin of op balkon.Gemaakt met medisch afval
De bloempotten uit de ‘Made with’ collectie van Capi zijn gemaakt met een specifieke gerecyclede reststroom. Er zijn vier varianten. De pot Metallic Koper is gemaakt met medisch afval. De overige drie zijn gemaakt met kunstgras, houtzaagsel en textiel. Restmaterialen krijgen een nieuwe bestemming en bepalen ook de kleur.

Met de frisgroene pot, gemaakt met kunstgras, haal je letterlijk en figuurlijk een milieuvriendelijk stukje groen in huis. De beige ‘Made with’ pot is gemaakt met zaagsel en de zwarte met gerecycled textiel. Het design van de lichtgewicht Groove potten is geïnspireerd op de natuurlijke groeven in stenen en bergen als eerbetoon aan de wonderen van de natuur.

Meer informatie:
Capi Europe
Asteriastraat 17-19
5047RM Tilburg
www.capi-europe.com

Publicatiedatum: