Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf tips voor een winterproof interieur van stylist Lotte van Loods5

Van inspiratiekamers stylen tot styling tips geven; styliste Lotte Buur is wekelijks druk bezig in de Loods5-winkel in Maastricht. Ze vertelt hoe ze haar eigen huis gezellig maakt tijdens de feestdagen én ze deelt haar favoriete feesttraditie.Wie ben je en wat doe je?
"Mijn naam is Lotte Hendriks. Ik ben 27 jaar en ik woon in Maasbree, een klein dorpje in Limburg. Sinds een paar weken ben ik verhuisd naar een leuk appartement in hartje Maasbree, waar ik me helemaal thuis voel. In maart dit jaar ben ik met heel veel plezier begonnen als Stylist bij Loods 5 Maastricht. Maastricht zit echt in mijn hart, of ik nou thuis ben of op mijn werk. Elke dag bezig zijn met interieur en de mooiste items zien binnenkomen, daar geniet ik elke dag van. Wandjes schilderen, sjouwen, afstylen en klanten inspireren daar word ik heel blij van. Geen dag is hetzelfde bij Loods 5, dus vervelen doen we ons nooit."

Hoe omschrijf je jouw eigen woonstijl?
"Ik hou ontzettend van kleur en funky items - gekkies, zoals ik ze altijd noem-, maar wel in een rustige, harmonieuze basis. In mijn nieuwe appartement heb ik gekozen voor een warme poederroze kleur op de wand, en een terra-roze plafond. Klinkt heftig, maar het zorgt juist voor een heel fijn en rustig kleurenpalet. Ik ben als styliste altijd in de weer en houd van verandering. Door deze basis kan ik vaak switchen met accessoires en hierdoor dus steeds weer een nieuwe sfeer creëren. Ik vind het belangrijk dat de kleuren wel in harmonie zijn met elkaar en hier en daar mag best een gek item terugkomen. Zoals een grote discobal midden in mijn woonkamer."

Hoe zorg je voor een knus interieur in de winter?
"Als je zorgt voor een rustige basis in huis kan je je interieur makkelijker omgooien van zomer naar winter. Vervang je lichte accessoires voor mooie warme kleuren. Combineer verschillende zachte materialen en prints om zo je bank winterproof te maken. Dit geeft je interieur snel en makkelijk een nieuw gevoel. Ook kaarsen en kandelaren geven veel sfeer. Mix en match met kleuren en vormen voor extra gezelligheid."

Lees hier de hele blog.

Publicatiedatum: