Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beaulieu International Group dompelt Brussels Airport onder in kerstsfeer

Tijdens het jaareinde worden reizigers op Brussels Airport door de terminal geleid in een betoverende kerstsfeer. Brussels Airport zal worden ingekleed met 100% duurzame en speciaal ontworpen BerryAlloc Luxury Vinyl Tiles van Beaulieu International Group. Zowel Beaulieu International Group als Brussels Airport zijn verheugd over deze samenwerking, gezien deze niet alleen unieke ervaringen oplevert, maar ook hun toewijding aan duurzaamheid benadrukt. Beaulieu International Group, bekend om zijn diverse vloeroplossingen, is een belangrijke speler in de industrie. Het biedt niet alleen kunstgras, naaldvilttapijt, parket, laminaat en cushion vinyl aan, maar ook duurzame LVT-vloeren. Deze vloeren, doorgaans ontworpen voor particuliere woningen en commerciƫle ruimtes, drukken nu ook hun stempel in het thema- en amusementsegment.

Aangepaste vloeren
Brussels Airport en Beaulieu International Group bundelen hun krachten om de luchthaventerminal onder te dompelen in een betoverende kerstsfeer. En daarvoor moet elk detail perfect zijn, inclusief de vloeren. Beaulieu International Group creƫert daarom op maat gemaakte, kleurrijke, 100% duurzame vloeren voor dit project, zodanig alle passagiers een adembenemende en sfeervolle ervaring beleven.

100% duurzaam
De voor dit project ontworpen vloeren zijn niet alleen visueel verbluffend. Ze zijn ook gemaakt van 100% gerecycled PVC, volledig in lijn met de ambitie van Beaulieu International Group om tegen 2030 een volledig duurzaam bedrijf te zijn. Het duurzaamheidsverhaal eindigt niet met de productie en levering van de LVT-vloeren. Na dit project kunnen de vloeren ofwel opnieuw worden gebruikt door Brussels Airport ofwel worden teruggestuurd naar Beaulieu International Group. Zij kunnen de vloeren dan volledig recyclen en verwerken tot grondstoffen voor nieuwe vloeroplossingen. Dit is een baanbrekende stap in het LVT-landschap, aangezien Beaulieu International Group de eerste speler is die LVT-vloeren introduceert gemaakt van 100% gerecycled PVC.

Samenwerking
Dit is niet de eerste samenwerking tussen Beaulieu International Group en Brussels Airport. Eerder werden sommige van onze Belgische schatten al op een vergelijkbare manier in de schijnwerpers gezet.

Meer informatie:
Beaulieu International Group
www.bintg.com

Publicatiedatum: