Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Electrolux uit Zweden richt taskforce op om aanvallen op Rode Zee te voorkomen

Electrolux, de Zweedse fabrikant van huishoudelijke apparaten, heeft een taskforce opgezet om de impact van maritieme aanvallen op zijn zendingen langs de primaire Oost-West handelsroute te beperken, zo maakte het bedrijf 18 december bekend.

De maatregelen die door Electrolux zijn geïmplementeerd, omvatten het identificeren van tijdsgevoelige leveringen en het onderzoeken van alternatieve routes indien nodig, volgens verklaringen die aan Reuters zijn verstrekt.

Recente aanvallen op schepen door de met Iran geallieerde Houthi's van Jemen hebben de wereldwijde handel verstoord langs de meest directe scheepvaartroute tussen Europa en Azi├ź, die ongeveer 15% van het wereldwijde scheepvaartverkeer uitmaakt.

Electrolux heeft samengewerkt met grote scheepvaartbedrijven zoals Maersk en CMA, die beide tijdelijk de verzendingen via de Rode Zee hebben stopgezet na raketaanvallen op hun schepen.

Bron: Yahoo

Publicatiedatum: