Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onlineverf nu ook in Dronten te vinden

Thuisin Dronten is onlangs toegetreden als servicepunt van Nederlands snelst groeiende online verfwinkel, Onlineverf.nl. Met de komst van deze 23e winkel als nieuw servicepunt versterkt Onlineverf.nl haar positie in Flevoland.

"De grenzen tussen offline en online vervagen. Klanten willen de keuze hebben. Daar spelen wij op in door onze klanten zowel fysiek in onze servicepunten als digitaal door onze webshop te bereiken", zegt Jan-Willem Harmsen, directeur Onlineverf Franchise B.V..Onlineverf.nl is een webshop op het gebied van schilderen en is één van de grootste online verfwinkels van Nederland. Wat Onlineverf.nl uniek maakt is dat zij naast online ook diverse servicepunten hebben, verdeelt over heel Nederland. Zowel de webshop Onlineverf.nl als alle servicepunten worden ondersteund door fabrikanten als Akzo Nobel, PPG en Wijzonol.

Meer informatie:
Thuisin Dronten
www.thuisin.nl

Onlineverf
www.onlineverf.nl

Publicatiedatum: