Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fairwood opent nu ook vestiging in Rijnsburg

'Ontdek de pracht van echt hout in de nieuwe Fairwood showroom in Rijnsburg, naast Noordwijk. Als familiebedrijf met ruim 26 jaar ervaring biedt Fairwood hoogwaardige houten vloeren en tafels. De showroom, gevestigd op Maessloot 2a, presenteert gemeubileerde kamers met diverse houten vloeren en tafels.'Fairwood is een authentiek familiebedrijf met een passie voor echt hout. Op dit moment zijn de tweede en derde generatie actief binnen het bedrijf, maar in de toekomst kunnen klanten wellicht geholpen worden door de vierde generatie.

De oorsprong van het bedrijf ligt in de houthandel. Een zusterbedrijf van Fairwood is nog steeds één van de belangrijkste houtleveranciers in Nederland, laat de organisatie weten. Klanten van de houthandel konden hun rekening niet betalen, waardoor ze genoodzaakt waren om reeds geproduceerde vloeren en tafels terug te halen. Deze artikelen moesten natuurlijk opnieuw verkocht worden. Om deze reden hebben wij vervolgens Fairwood opgericht. Vrijwel direct blijkt dit concept een succesvol initiatief te zijn.

Meer informatie:
Fairwood
De Maessloot 2a
2231 PX Rijnsburg
www.fairwood.nl

Publicatiedatum: