Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Katja Schuurman treedt terug

Return to Sender gaat vanaf 1 januari verder onder de vleugels van Clip Quality Brands

Return to Sender is alweer 17 jaar een impact gedreven merk en ziet eerlijke handel als motor achter duurzame ontwikkeling. In de afgelopen jaren heeft Return to Sender aanzienlijke groei doorgemaakt, en de ambitie is om verder te groeien en daarmee een nog grotere impact te maken. Om dit te realiseren zal Return to Sender vanaf 1 januari 2024 onder de vleugels van Clip Quality Brands vallen.

Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Ze werken samen op basis van gelijkwaardigheid en het geloof in de kracht en zelfredzaamheid van vrouwen. De prachtige handgemaakte home deco, gifts en fashion producten hebben stuk voor stuk een bijzonder verhaal.Tijd om onze vleugels uit te slaan
Het toegewijde team van Return to Sender zet zich dagelijks in om de missie van Return to Sender te verspreiden. Vorig jaar hebben we bijgedragen aan meer dan 1500 banen door ruim 240.000 producten te verkopen. "Hier zijn we trots op en we streven naar nog meer impact. In Clip Quality Brands hebben we een prachtig bedrijf gevonden dat Return to Sender verder kan laten groeien", laat de organsiatie weten.

De match met Clip Quality Brands
Clip Quality Brands is een familiebedrijf dat zich al 40 jaar richt op het creëren van sfeer en beleving in huis, op een eerlijke en duurzame manier. Het assortiment bestaat uit diverse eigen merken zoals Bunzlau Castle en The Table en distributie van verschillende gerenommeerde merken zoals Annie Sloan en Denby.

Dankzij jaren internationale ervaring, de beschikking over een eigen magazijn en professionele organisatiestructuur kan Return to Sender naar een hoger niveau getild worden. Björn Bakker, eigenaar Clip Quality Brands: “De missie en waarden van Return to Sender sluiten volledig aan bij onze organisatie en we zijn erg blij met deze stap. We zien veel mogelijkheden om de impact van Return to Sender te vergroten en hiermee de missie voort te zetten.”

Katja Schuurman treedt terug: een terugblik
Katja Schuurman, oprichter Return to Sender: “Met veel liefde en trots kijk ik terug op hoe we in de beginjaren samen met slechts een paar andere merken een belangrijke voortrekkersrol hebben gespeeld in het voorgoed openbreken van de markt voor fairtrade en duurzaam geproduceerde producten. Als ik terug kijk dan denk ik aan de mooie samenwerkingen met bedrijven zoals HEMA en Nationale Postcodeloterij, de erkenning die Minister Koenders ons gaf door ons als voorbeeld te stellen voor ‘nieuwe ontwikkelingssamenwerking’, de mooie tv-programma’s en campagnes die we hebben gemaakt.

Op deze manier hebben we Nederland een beetje wakker geschud. Ik ben ongelooflijk blij om te zien dat de beweging die toen we begonnen nog heel klein en niche was, enorm gegroeid is en dat de markt inmiddels vele prachtige impactvolle merken rijk is. Nu wil ik ruimte maken voor nieuwe uitdagingen. Natuurlijk treed ik met gemengde gevoelens terug. Ik heb dit altijd met heel veel liefde en plezier en met fantastische, toegewijde mensen mogen doen. Ik ben heel dankbaar dat Clip Quality Brands zich gecommitteerd heeft om continuïteit te waarborgen voor onze makers en zij de missie en visie van Return to Sender willen voortzetten.”

Missie voortzetten
Return to Sender blijft hetzelfde, de missie blijft hetzelfde en de opbrengst blijven geïnvesteerd worden om de makers te empoweren hun leven en dat van de hele gemeenschap om hen heen te verbeteren. "We gaan ervan uit dat jullie ook hetzelfde blijven: onze trouwe klanten en supporters van onze missie."

Meer informatie:
Clip Quality Brands
Ohmstraat 20
3861 NB Nijkerk
+31 33-253 35 90
info@clipbv.com
www.clipbv.com

Return to Sender
www.returntosender.nl

Publicatiedatum: