Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Matthijs Bakker van Livingfurn:

''Door intensievere samenwerkingen hebben we een mooie omzetplus gerealiseerd''

2023 was volgens Matthijs Bakker van Livingfurn een 'geweldig jaar'. Aan het einde van het jaar blikken we terug met de meubelgroothandel naar enkele hoogtepunten en zijn we benieuwd wat ze verwachten voor het jaar 2024.

Hoe blikken jullie als Livingfurn terug op 2023?
''Voor ons was het afgelopen jaar 'geweldig'. We hebben een mooie plus in onze omzet kunnen realiseren, door de intensievere samenwerking met onze bestaande klanten. Dit is uiteraard voor beide positief.

En waar de export naar Duitsland licht is afgenomen, in verband met de rustige markt daar, leveren we steeds meer in Frankrijk en Belgiƫ. Ook met andere landen hebben we geplusd.

Daarnaast hebben we het afgelopen jaar 2023 gebruikt om de voorraden op peil te brengen, en hier hebben onze klanten van geprofiteerd. Zeker degene die met ons gekoppeld zijn, die kunnen real time met onze voorraad werken en dat heeft uiteraard veel voordelen.''

Wat waren absolute hoogtepunten?
''Enkele hoogtepunten waren de uitbreiding van de productie capaciteit in India, waar we samen de vlag hebben gehesen. Hier hebben we samen met onze partner geinvesteerd in een enorme productie unit, die ervoor zorgt dat we de komende jaren verzekerd zijn van stabiele leveringen.

Daarnaast was de Meubelbeurs in Brussel ook echt een hoogtepunt voor ons, waar we onze nieuwe stand presentatie lieten zien en waar enorm enthousiast op werd gereageerd door onze (nieuwe) klanten.

Wat verwachten jullie van het nieuwe jaar?
''We gaan nieuwe collecties ontwikkelen. Afgelopen jaar hebben we een start gemaakt met de ontwikkeling van nieuwe collecties voor het nieuwe jaar. Op dit moment wordt ook hard gewerkt aan de eerste samples. We verwachten begin april de complete collectie te kunnen presenteren op onze huisshow in Elst.

We kijken met ons hele team vol enthousiasme uit naar 2024, wat volgens ons weer een mooi jaar gaat worden voor Livingfurn. Dit omdat we nog steeds een vrij jong bedrijf zijn (26 jaar), en er voor ons nog volop mogelijkheden liggen om ons marktaandeel te vergroten.''

Meer informatie:
Livingfurn
matthijs@livingfurn.nl
www.livingfurn.nl