Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limburgse kastenfabrikant moet de deuren sluiten: 55 banen staan op de tocht

'Meer mankracht, meer aanwezigheid op beurzen en een nieuw ingerichte Duitse showroom.' Dat was het plan in 2023. Met deze maatregelen wilde een producent van op maat gemaakte kasten haar marktpositie verder uitbreiden. Echter ziet het er in Nederland minder rooskleurig uit. De meubelfabrikant uit Heerlen is vandaag (20 december) door de rechtbank Maastricht in staat van faillissement verklaard. R. Lemmens is benoemd tot bewindvoerder.Het gaat in deze om Meubelfabriek Noteborn, dat tijdens de coronaperiode nog gebruik maakte van de noodsteunregeling. Meer dan een ton ontving het bedrijf destijds van de overheid.

Noteborn is een dochteronderneming van het Duitse bedrijf Vivonio Furniture GmbH. Door de huidige financiƫle problemen verkeren 55 medewerkers in onzekerheid.

Noteborn richt zich voornamelijk op wandkasten, ladekasten, inloopkasten en dressoirs. De producent van opmaatgemaakt meubilair ontwerpt een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen, terwijl de afmetingen, materialen en handgrepen gekozen kunnen worden. Tot slot wordt wordt de kast door monteurs thuis geĆÆnstalleerd. Ze verzorgen het hele proces van begin tot eind.

Meer informatie:
Meubelfabriek Noteborn
Heliumstraat 1
6422PK Heerlen
www.noteborn.com