Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ed Jansen van Doorn, algemeen directeur van Interstil Benelux:

'We onderzoeken mogelijkheden om ons in Frankrijk te versterken'

Terwijl we als Wonen360 de laatste digitale bladzijden van dit jaar omslaan, is het moment daar om even stil te staan, te reflecteren en vooruit te kijken. Veel ondernemers hebben hoogten bereikt, uitdagingen overwonnen en zich aangepast aan een steeds veranderend zakelijk landschap. Het was een jaar van veerkracht, innovatie en het onvermoeibare streven naar groei.


Ed Jansen van Doorn, algemeen directeur van Interstil.

In dit artikel leggen we Ed Jansen van Doorn vijf vragen voor. Hij is algemeen directeur van Interstil Benelux, producent van gordijnroedes, binnenloopsystemen en technologie voor paneelgordijnen met een showroom in ETC Design Center Europe in Culemborg.

Hoe heeft de (rail)roedebranche zich ontwikkeld in 2023?
Ed: "De markt staat constant in beweging. Ik ben ook erg blij dat we dit jaar onze Smart Electric collectie hebben kunnen introduceren. Deze collectie zorgt ervoor dat we ons marktsegment hebben kunnen uitbreiden,
We hebben deze collectie gepresenteerd op vakbeurs InCoDa. De klanten zijn erg enthousiast. Deze collectie zorgt er ook voor dat we de klant die de combinatie gemak en design een warm hert toedragen kunnen bedienen."

Welke uitdagingen heeft Interstil Benelux in 2023 ondervonden?
"Interstil is een solide gezond bedrijf en zorgt ervoor de dat inkoop van o.a. messing en aluminium gebeurt bij meerdere leveranciers in Duitsland. Dit heeft als voordeel dat we de voorraden goed op peil hebben kunnen houden. De productie heeft wel onder druk gestaan door een krapper personeelbestand, maar gelukkig zijn er weer nieuwe mensen geworven en na een gedegen inwerkperiode zijn deze voor 100% inzetbaar."

Wat zijn jouw verwachtingen voor 2024?
Ed: "De markt blijft ook in 2024 in Nederland wel redelijk stabiel is mijn verwachting. De kansen zie ik voornamelijk op de Belgische en Franse markt. We hebben na een rumoerig jaar voor onze Belgische afdeling, het personeelbestand weer op orde dus ik verwacht zeker dat we daar in 2024 kunnen groeien. Ook zijn we de mogelijkheden om in Frankrijk meer voet aan de grond te krijgen druk aan het onderzoeken."

Wat ga je in 2024 niet meer doen wat je in 2023 nog wel deed?
Ed: "Ik heb nooit goede voornemens gemaakt bij de jaarwisseling. Maar ik hoop dat we met hetzelfde team zoals we nu hebben mogen doorwerken voor 2024."

Heb je nog een boodschap voor de lezers van Wonen360?
Ed: "Het klinkt zo standaard, maar gezond blijven is natuurlijk het belangrijkste. Verder wens ik alle ondernemers ook een bedrijfsmatig gezond jaar toe."

Meer informatie:
Interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl
www.interstil.nl