Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 en 9 januari presentaties MONDiART, MONDiLAB en ArtMuze

Officiële opening Dutch Brands Company

Waar Dutch Brands Company (DBC) Nederlandse ambachtelijkheid, innovatie, design, kunst en decoratie harmonieus laat samenkomen in elk detail, staat de interieur- en projectwereld op het punt een mijlpaal te beleven. Op 8 en 9 januari opent DBC officieel haar deuren in het hart van Den Bosch, waar elk label onder de DBC-paraplu vol verwachting uitkijkt naar het presenteren van de nieuwste collecties en ontwerpen aan het publiek.

De Europalaan in 's-Hertogenbosch is een ware schatkamer voor interieurprofessionals en designliefhebbers, waar eindeloze inspiratie vloeit en de mogelijkheden grenzeloos lijken. Bezoekers worden meegenomen op een creatieve reis waar ideeën uiteindelijk worden omgezet in collecties en projecten met een onbetwistbare 'wow-factor'.

Elk label onder DBC heeft geen enkele moeite gespaard om ervoor te zorgen dat hun vooruitstrevende creaties en collecties centraal staan.

- MONDiART presenteert de nieuwste collecties
- MONDiLAB introduceert het fonkelnieuwe label LaB Collections
- ArtMuze laat zien wat zij betekenen in de wereld van Artgifts.

Heerlijke streetfood
Bereid je smaakpapillen voor op een traktatie, want twee bekwame koks zullen de aanwezigen verwennen met heerlijke streetfood, perfect samengesteld voor elk moment van de dag. Bovendien worden sushirollen geserveerd, waardoor bezoekers zich kunnen laten verwennen terwijl ze de geheel nieuwe showroom verkennen.

Interieurplaatmateriaal
Decovisie, specialist op het gebied van interieurplaatmateriaal, opent tijdens deze twee dagen haar deuren voor bezoekers die meer willen weten over alle mogelijkheden om interieurprojecten dat ene speciale tintje te geven. Met een 25-jarig jubileum en een fonkelnieuw pand, toont Decovisie hun uitgebreide collectie en onthult hoe ze al die jaren aan de top van de branche zijn gebleven.

Talloze interieurbouwers, ontwerpers en architecten vinden hun weg naar de Europalaan in 's-Hertogenbosch om hun creatieve ideeën tot leven te brengen bij beide bedrijven.

Een exclusief kijkje achter de schermen van het productieproces stelt gasten in staat om uit de eerste hand te zien hoe nauwgezet vakmanschap elk ontwerp tot leven brengt. DBC komt haar belofte na waar Nederlandse ambachtelijkheid, kunst en decoratie samenkomen in elk detail.

Kortom, de deur staat wijd open voor interieurprofessionals die hunkeren naar inspiratie en inzicht in de nieuwste trends op het gebied van materialen en mogelijkheden.

Evenementgegevens:
Datum: 8 en 9 januari
Locatie: Europalaan 9
Tijd: 11.00-20.00 uur

Meer informatie:
Dutch Brands Company
www.dutchbrandscompany.com
info@dutchbrandscompany.com