Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Platform Group verwerft volledige eigendom Duits meubelbedrijf

De Platform Group heeft de overname van Möbelfirst, een toonaangevend luxe meubelplatform in Duitstalige regio's, afgerond en heeft het resterende 100 procent belang in het bedrijf verworven.

Foto: Möbelfirst

Sinds 2021 heeft de Platform Group een meerderheidsbelang gehad en heeft actief de strategieën van Möbelfirst uitgebreid, met gebruikmaking van de softwareoplossingen van TPG. Momenteel zijn meer dan 500 meubelhandelspartners geïntegreerd in het platform, dat zijn hoofdkantoor heeft in Bonn.

Het bedrijf onthulde dat de overname van de resterende 49,9 procent van Möbelfirst in december 2023 werd afgerond, met de sluiting van de transactie gepland voor 1 maart 2024, wat de volledige eigendom van de Platform Group markeert. De aankoopprijs blijft op wederzijds verzoek onbekend.

Kijkend naar de toekomst, is de Platform Group van plan om het overnametempo te handhaven, met als doel drie tot acht extra bedrijven in zowel de B2B- als B2C-sectoren in het komende jaar.

Bron: www.fashionunited.in

Publicatiedatum: