Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe ceo van kwakkelende ketens Leen Bakker en Kwantum gaat geen zieltjes winnen'

Nadat ze de winkels van Xenos weer nieuwe leven heeft ingeblazen gaat Linda Keijzer de kwakkelende ketens Leen Bakker en Kwantum een slinger geven. Hilda Bouma van Het Financieele Dagblad (FD) weet het zeker: 'Ze gaat er met gestrekt been in.'Linda gaat er naar alle waarschijnlijkheid weer alles aan doen om de winkels te verbeteren. De nieuwe ceo is namelijk niet vies van een onorthodox aanpak. Zo besloot ze tijdens haar Xenos-periode het Amerikaanse realityprogramma Undercover Boss na te bootsen. In het programma gaan directieleden, leidinggevende of eigenaren undercover in hun eigen bedrijf. Dit is precies wat ze deed. Vermomd als Annet, die in de catering werkte en de overstap wilde maken naar de retail. Ook had ze een draaiende camera mee.

Ook Ernst-Jan Smids van reclamebureau Jump Retail spreekt zijn bewondering uit. "Ze is vanuit haar tenen gemotiveerd. Xenos heeft ze van de rand van de afgrond getrokken. Ze ging als een raket door het land; ze was bij elke opening van een nieuwe Xenos, en stond dan bij de deur klanten te verwelkomen."

Bron: FD

Publicatiedatum: