Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Internationaal opererend interieurlabel Versmissen

''Als standaard niet je standaard is...''

Het Nederlandse, maar internationaal opererende bedrijf Versmissen uit Best is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van volledige interieurcollecties voor de Hospitality branche, waaronder hotels en restaurants.

Van meubels tot verlichting en decoratie, zodat je als horecazaak altijd je eigen stijl kunt creëren. Versmissen biedt een eigentijds assortiment meubelen, verlichting en decoratie. De collectie is zowel verkrijgbaar uit voorraad, op bestelling of op maat gemaakt, zodat je een interieur ontwerp kunt personaliseren.

''Geïnspireerd door diverse invloeden zijn de items een samenvloeiing van eclectische stijlen, kleuren en materialen. Per slot is jouw interieur project een weerspiegeling van je klant persoonlijkheid.''

Bespoke
Het is ook mogelijk om een collectie speciaal op maat te laten maken. In samenwerking met klanten co-creëert en produceert Versmissen de items waarmee jouw interieurdesign opvalt.

Als het gaat om het volledig opnieuw ontwerpen of het aanpassen van een reeds bestaand item, zal het ontwerpteam na een briefingsessie de eerste voorstellen opvolgen. Met de jarenlange expertise op het gebied van meubilair, verlichting en decor draagt Versmissen graag bij aan het personaliseren van je project.

Versmissen staat bekend om de hoogwaardige producten, professioneel advies en service met een persoonlijk tintje. Deze ingrediënten vormen de basis voor langdurige relaties met hun klanten, iets waar Versmissen dan ook erg trots op is.

Het designbureau opereert wereldwijd en richt zich op de horeca-, retail- en projectmarkt. De collectie bevat zowel pure Versmissen-ontwerpen als co-creaties met opkomend talent en internationale ontwerpers. In deze samenwerkingen is het bedrijf altijd op zoek naar unieke ontwerpen, verfijnd handwerk, hoogwaardige materialen en combinaties van hightech en traditionele productiemethodes.

BTOB
Benieuwd geworden naar de horeca collectie? Registreer je online bij de BtoB-webshop.

Je bent ook van harte welkom in de showroom in Best, nabij Eindhoven (15.000 m2), iedere werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Omdat Versmissen ook veel internationaal opereert, kun je ook de stands bezoeken tijdens hun beurspresentaties: IMM Keulen (14-18 januari) en Maison & Objet

Meer informatie:
Versmissen
info@versmissen.nl
www.versmissen.nl

Publicatiedatum: