Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Monopoliepositie' voor Condor na overname van concurrent Betap

Het is al een tijdje hommeles bij Betap. De broers Johan en Arend van Lente zijn binnen het Genemuidense vloerenbedrijf namelijk niet altijd helemaal met elkaar eens. Concurrent Condor Group zal nu de touwtjes in handen krijgen binnen de tapijtfabrikant. Dat is vorige week bekendgemaakt. De mededeling werd gedaan in een interne mail aan de medewerkers van Condor. Tijdens een kerstborrel werden de medewerkers van Betap al op de hoogte gebracht van de overname.

"Met het samengaan kunnen we beter en succesvoller inspelen op de verwachtingen van de klanten en de wijzigingen in de markt. Daarnaast zullen de integratie van de ervaren werknemers en innovaties van Betap ons productaanbod verder versterken", schrijft Condor in de interne mail.

Betap, onder leiding van van de gebroeders Johan en Arend van Lente, draaide in 2021 een jaaromzet van bijna €140 miljoen. Condor is goed voor ruim €480 miljoen aan jaarlijkse revenuen. Genemuiden Actueel spreekt na de overname van een monopoliepositie voor de vloerengroep.Meer informatie:
Condor Group
www.condor-group.eu

Betap
www.betap.com

Publicatiedatum: