Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Explosief beschadigt woonwinkel in Den Haag

In de vroege ochtenduren van zaterdag 16 december werd de rustige Hobbemastraat opgeschrikt door een krachtige explosie, die de voorgevel van een lokale woonwinkel ernstig beschadigde. De schokgolf van de explosie wekte niet alleen de directe omgeving, maar ook de zorgen over de veiligheid in de buurt. Er zijn geen gewonden gevallen.Woonwinkel Favori Living is slachtoffer van de explosie. De gebeurtenis vond plaats even na half vijf 's ochtends en werd ontdekt bij daglicht toen de eigenaar van de winkel zijn zaak wilde openen. De schade aan de gevel was aanzienlijk, en het lijkt erop dat een explosief op de ruit was bevestigd en tot ontploffing was gebracht. Intrigerend genoeg werden de bewakingscamera's, vermoedelijk voorafgaand aan de explosie, uitgeschakeld.

De autoriteiten zijn snel ter plaatse gekomen en hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de explosie. Op dit moment is het niet duidelijk of er enig verband bestaat tussen deze gebeurtenis, een eerdere explosie een uur later op het Hobbemaplein, en een schietpartij op de hoek van de Hobbemastraat en Vailliantlaan de avond ervoor. De politie houdt rekening met mogelijke connecties, maar benadrukt ook dat het niet de eerste keer zou zijn dat een pand 'per ongeluk' wordt getroffen, waarna het juiste doelwit later alsnog wordt aangevallen.


Bekijk hier de foto's van de schade.

Meer informatie:
Favori Living
Hobbemastraat 234A
2526 JV Den Haag
Facebook: Favori-Evim

Publicatiedatum: