Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In samenwerking met Upside Down Amsterdam

Richmond Interiors zet Abu Dhabi op z'n kop

In een samenwerking met Upside Down Amsterdam, maakt Richmond Interiors naam in het Midden-Oosten. Op het MOTN Festival in Abu Dhabi zijn de krachten gebundeld. Het festival, dat momenteel Abu Dhabi kleur geeft, biedt een gelegenheid voor Richmond Interiors om zich te presenteren aan een internationaal publiek.



Het MOTN Festival, dat momenteel voor de zevende keer gehouden wordt, heeft de Abu Dhabi Corniche veroverd met 24 dagen vol festiviteiten. Dit alles leidt tot een spectaculaire viering op oudejaarsavond. Naast een indrukwekkende line-up van live-entertainment biedt het festival talloze mogelijkheden voor onvergetelijke foto's, plezier en een levendige sfeer.



De aanwezigheid van Richmond Interiors op het MOTN Festival in samenwerking met Upside Down Amsterdam is niet alleen een viering van creativiteit en innovatie, maar ook een stap in de richting van het verkennen van nieuwe markten en het versterken van internationale betrekkingen. Dit is ongetwijfeld een mijlpaal voor beide bedrijven, waarbij de unieke flair van Upside Down Amsterdam en het vakmanschap van Richmond Interiors samenkomen op het wereldtoneel van Abu Dhabi.



Upside Down Amsterdam, het grootste interactieve social media-museum in de Nederlandse hoofdstad, is meer dan alleen een museum. Het is een bruisende mix van museum, pretpark, nachtclub, en 'een vleugje magie', samengebracht in één ervaring. Bezoekers worden ondergedompeld in een speelse en interactieve omgeving. Richmond Interiors heeft niet alleen een solide partnerschap met Upside Down Amsterdam in het thuisland, maar heeft ook de grenzen overschreden door deel te nemen aan het MOTN Festival in Abu Dhabi.



Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
[email protected]
www.richmondinteriors.nl

Upside Down Amsterdam
Europaboulevard 5
1079 PC Amsterdam
+31 (0) 202 610 428
[email protected]
www.the-upsidedown.com