Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Groeien als creatieve ondernemer is net even anders'

Hoe breng je structuur in je creatieve chaos?

Businesscoaches schieten als paddenstoelen uit de grond, maar zij bieden veelal andere dingen dan die jij – als creatieve ondernemer – nodig hebt. BNS Crisp zet zich in voor de interieurprofessional en vindt het belangrijk om hen optimaal te ondersteunen en te laten groeien in het ondernemerschap. Daarom is het netwerk een samenwerking aangegaan met Ester Willems, mentor en businesscoach die zich specifiek richt op de uitdagingen van het creatief ondernemerschap. In het eerste kwartaal van 2024 starten er een tweetal trajecten die jou in staat stellen je te onderscheiden als interieurprofessional.

“Als netwerk voor interieurprofessionals ondersteunen wij creatieve ondernemers maximaal in hun ondernemerschap. Daarom starten we vanaf het eerste kwartaal van 2024 met beide groepen, waarbij de MasterMind-groep een combinatie is van BNS Crisp-leden en andere creatieve ondernemers. De intervisiegroep zal volledig bestaan uit bij BNS Crisp aangesloten interieurprofessionals", aldus Lotte Nijkamp, secretaris bij BNS Crisp.Beide trajecten richten zich specifiek op creatieve ondernemers, die al een paar jaar op weg zijn en verder willen komen met hun bedrijf. Samen ga je aan de slag om comfortabeler in je ondernemerschap te worden en met focus en structuur je plannen voor dat jaar ook echt te realiseren. Daarnaast maak je deel uit van een club gelijkgestemden: je maakt gebruik van elkaars kennis, wijsheid, ervaring en netwerk.

“Het is ontzettend waardevol om Ester als mentor te hebben in misschien wel het roerigste jaar in mijn 19-jarige ondernemerschap. Ze analyseert helder, doorziet je patronen, laat je anders kijken, zorgt voor rust en vertrouwen. En ze heeft voor elke situatie een verrassende tool om je te helpen inzicht te krijgen in jezelf. Ik gun iedere (creatieve) ondernemer een Ester aan haar/zijn zijde", Lianne Bongers, van Studio Lime en BDA (Biophilic Design Academy).MasterMind Mentorgroep
In de MasterMind Mentorgroep ga je tien maanden met elkaar aan de slag. Je treft elkaar als groep tijdens de live-dagen, daarnaast heb jij 1-op-1 sessies met Ester als mentor. Tijdens de live-dagen zet Ester een externe trainer voor de groep die dieper ingaat op de specifieke vraagstukken die binnen de groep spelen. Ester blijft hierbij in haar rol als mentor zodat zij extra verdieping kan bieden, omdat ze jou en jouw bedrijf inmiddels goed kent.

Intervisiegroep
Bij de intervisiegroep ligt de nadruk op het elkaar helpen met vraagstukken, ook wel peer-coaching genoemd. Uitgangspunt hierbij is dat je kunt leren van collega-ondernemers, die met vergelijkbare vragen zitten. Niet alleen leer je van elkaars ervaringen, je ontwikkelt ook zelfreflectie en je leert met ander ogen naar je bedrijf en de ander te kijken. Dit onder begeleiding van Ester als mentor die ervoor zorgt dat de juiste vragen op tafel komen.

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: