Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1000 exposanten maken zich op voor Domotex

Van 11 tot 14 januari 2024 zal de wereldwijde tapijt- en vloerindustrie samenkomen op Domotex in Hannover om nieuwe producten en actuele trends in de branche te bespreken. Met 1000 internationale exposanten belooft Domotex opnieuw een uitgebreid overzicht van de sectoren Vloeren en Tapijten & Matten.

Bekende namen van eerdere edities zijn bijvoorbeeld Area Floors, Amorim, Lamett, Li & Co., Camsan, Design Parquet, CFL Flooring, AGT, Forestry Timber, STP, SWISS KRONO, Decospan, Massive Holding, Floorify en Granorte. Nieuwe exposanten of degenen die al enkele jaren niet hebben deelgenomen, zijn ook terug in 2024, waaronder Kronospan en Kaindl, mFlor, Onefloor, Republic, Classen, Gerflor en MeisterWerke. Vanuit het gebied van toepassing en installatietechnologie hebben Neuhofer, SELIT, Välinge, Estillon, Shaper Origin, ADESIV, KLEIBERIT en i4F.The Green Collection
Het aanrakingspunt voor duurzaamheid Voor de tweede keer zal The Green Collection in Hal 23 de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en milieubescherming in de tapijt- en vloerindustrie belichten, zodat bezoekers het zelf kunnen ervaren. De speciale presentatie omvat actuele onderzoeksprojecten van TFI Aken, een tastbare materiaalshow van raumprobe en uitzonderlijke productpresentaties van bedrijven zoals Uzin Utz, Classen en Gerflor.

Retailers' Park
Alles voor vloeren, muren en plafonds In samenwerking met Decor-Union en de MEGA Group zal Domotex zijn portfolio voor het eerst uitbreiden met de twee productsegmenten "muur" en "plafond". Naast andere leveranciers van vloeren, zal het Retailers' Park in Hal 19/20 producten bevatten voor holistisch interieurontwerp, inclusief verf en coatings van Südwest, Meffert en PPG Coatings, evenals behang van AS en Erfurt. Deelnemers kunnen ook uitkijken naar praktische oplossingen voor hun dagelijkse bedrijfsvoering, gepresenteerd in het eigen gebruikersforum van het gebied via hands-on live demonstraties.

Domotex on Stage
Onderwerpen die er echt toe doen Het conferentieprogramma in Hal 23 bevat toonaangevende experts uit de detailhandel, brancheorganisaties, architectuur, interieurontwerp, handel en politiek, die een holistisch beeld zullen bieden van de toekomstige onderwerpen voor de hele branche. Op vrijdag 12 januari zal de Duitse politicus en lid van het Europees Parlement Reinhard Bütikofer een presentatie geven over de Europese Green Deal. Joachim Stumpp, Managing Director van raumprobe, en Chiara Rodriguez van Materially zullen verslag doen van duurzame materialen. Naast duurzaamheid zullen onderwerpen met betrekking tot trends, nieuw werk en het tekort aan geschoolde arbeiders ook een sleutelrol spelen op Domotex on Stage.

Eten, drinken en nieuwe zakelijke contacten – Netwerken op Domotex Niets is zo waardevol als persoonlijke uitwisseling. Daarom biedt Domotex gedurende de hele beurs tal van gratis netwerkevenementen om in contact te komen met andere deelnemers van over de hele wereld in een ontspannen sfeer met eten, drinken en entertainment. De evenementen dienen als een ideale setting om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan en zakelijke contacten te ontmoeten die tijdens de drukke dag zijn gemist.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: