Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prospectt betrekt ‘mooiste showroom Benelux’

In Gouda staat de prachtige Gouwekerk; een echt monument midden in de stad. In deze stad is ook Prospectt gevestigd; het lifestyle merkenhuis voor de Benelux. Beide hebben de krachten gebundeld met als resultaat dat vanaf 2024 Prospectt deze kerk als showroom gaat gebruiken; drie maanden in het voorjaar en drie maanden in het najaar. Vanaf 1 maart zullen de afspraken geboekt kunnen worden.

In deze kerk zullen de collecties van de huidige merken nog meer tot hun recht komen. Ook zullen enkele nieuwe merken worden toegevoegd aan de collectie, waardoor er straks echt een 'inkoop-experience' ontstaat. Gouda heeft daarnaast nog veel meer moois te bieden, dus een bezoek aan de showroom kan prachtig gecombineerd worden met een inspiratie-tour door de stad.Prospectt kiest er bewust voor deze grote stap te zetten. Pieter-Leen Burger, directeur van Prospectt ligt toe: “In deze tijd is het van belang goed de tijd en de rust te hebben een uitgebalanceerde collectie samen te stellen. Beurzen kunnen dan goed dienen om je in de breedte te inspireren. In een showroom ga je de diepte in. En dat willen wij met onze klanten. Samen kijken naar een optimale collectie waarmee je de toekomst in kan. In een omgeving die inspireert en verbaast.”Voordat de showroom wordt geopend, begint Prospectt eerst nog met een tour langs de beurzen. Op 14 januari staat Trendz in Gorinchem als eerst op de planning, dan door naar de Maison&Opjet in Parijs, startend op 18 januari, om vervolgens af te sluiten op 4 & 5 februari tijdens de showUp in Amsterdam-Vijfhuizen. “We hebben zin in 2024, de afgelopen twee jaar waren lastig en ik heb er alle vertrouwen in dat 2024 een opwaartse lijn laat zien voor onze klanten en daarmee voor ons.”Meer informatie:
Prospectt
Meridiaan 61
2801 DA Gouda
(+31)(0)182 686332
info@prospectt.nl
www.prospectt.nl

Publicatiedatum: