Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indivipro en Carpetlinq bundelen hun krachten

Bijna twee decennia geleden begon de reis van Indivipro, gedreven door een passie voor luxe raamdecoratie. De groei leidde tien jaar later tot de toevoeging van Carpetlinq, waarmee het aanbod uitbreidden met luxe karpetten en tapijten. Nu, na jaren van uitbreiding, worden de krachten gebundeld van Indivipro en Carpetlinq onder één naam: Indivipro.



De raamdecoratie-activiteiten gaan voortaan verder als 'Indivipro Window Decoration', terwijl Carpetlinq 'Indivipro Carpets & Rugs' wordt. Beide bedrijven blijven aparte entiteiten, maar delen hun identiteit en cultuur. Eén team, één missie.

"De bundeling onder één naam laten we samengaan met een aangescherpte identiteit met meer focus op individuele aandacht en kwaliteit. Ons nieuwe logo straalt dit uit, met vijf sterren die het kwaliteitsniveau vertegenwoordigen en vier elementen voor onze hoofdactiviteiten: Window Decoration, Carpets & Rugs, Wall Decoration en Fabrics."

Meer informatie:
Indivipro
Vonderweg 39
7468 DC Enter
+31 (0) 88 500 1500
[email protected]
www.indivipro.com

Publicatiedatum: