Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw model Marie van Hoffmann Kahleyss Design voor Freifrau

"Uitdaging was om zitting te maken dat zacht was, maar ook voldoende ondersteuning bood"

Het nieuwste model van Hoffmann Kahleyss Design voor Freifrau Manufaktur is meer dan alleen een stoel: het is een statement.

''Wanneer je plaatsneemt op de Freifrau Marie stoel, ben je aangekomen in het hier en nu.'' De nonchalant gekreukelde bekleding van de zitschaal nodigt uit om te gaan zitten, achterover te leunen en te ontspannen - of om te communiceren, ideeën uit te wisselen, sociaal te zijn. Hoe dan ook, het ontwerp is open, ontvankelijk, als een paar armen uitgestrekt om iemand bekend een warme omhelzing te geven.

Wat betreft het ontwerp, wordt de stoel gekenmerkt door de ontspannen bekledingstijl van de schaal, genesteld in een delicaat stalen buisframe waarvan de achterste staaf het midden van het kussen knijpt, waardoor de relaxte uitstraling van Marie wordt benadrukt. Zoals bij Freifrau stukken het geval is, is er een verscheidenheid aan stoffen en lederen bekledingen beschikbaar om aan alle smaken te voldoen, van klassiek tot extravagant, en de bekleding voor de schaal wordt erop geritst en vervolgens aan het frame geschroefd als onderdeel van de zitting. Op dezelfde manier kan het worden losgeschroefd en veranderd - en wanneer het aan het einde van zijn levensduur komt, kan de stoel gemakkelijk weer worden gescheiden in zijn afzonderlijke onderdelen.

Meer informatie:
FreiFrau Manufaktur
[email protected]
www.freifrau.com

Nederlandse contactpersoon
Sander de Geus (Agenturen)
[email protected]
www.degeusagenturen.nl

Publicatiedatum: