Het nieuwste model van Hoffmann Kahleyss Design voor Freifrau Manufaktur is meer dan alleen een stoel: het is een statement.

''Wanneer je plaatsneemt op de Freifrau Marie stoel, ben je aangekomen in het hier en nu.'' De nonchalant gekreukelde bekleding van de zitschaal nodigt uit om te gaan zitten, achterover te leunen en te ontspannen - of om te communiceren, idee├źn uit te wisselen, sociaal te zijn. Hoe dan ook, het ontwerp is open, ontvankelijk, als een paar armen uitgestrekt om iemand bekend een warme omhelzing te geven.

Wat betreft het ontwerp, wordt de stoel gekenmerkt door de ontspannen bekledingstijl van de schaal, genesteld in een delicaat stalen buisframe waarvan de achterste staaf het midden van het kussen knijpt, waardoor de relaxte uitstraling van Marie wordt benadrukt. Zoals bij Freifrau stukken het geval is, is er een verscheidenheid aan stoffen en lederen bekledingen beschikbaar om aan alle smaken te voldoen, van klassiek tot extravagant, en de bekleding voor de schaal wordt erop geritst en vervolgens aan het frame geschroefd als onderdeel van de zitting. Op dezelfde manier kan het worden losgeschroefd en veranderd - en wanneer het aan het einde van zijn levensduur komt, kan de stoel gemakkelijk weer worden gescheiden in zijn afzonderlijke onderdelen.

Meer informatie:
FreiFrau Manufaktur
info@freifrau.com
www.freifrau.com

Nederlandse contactpersoon
Sander de Geus (Agenturen)
info@degeusagenturen.nl
www.degeusagenturen.nl