Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''We willen het als paradepaardje neerzetten!''

Grootschalige renovatie van Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht

Vorig jaar nam Corné van Waay het eigendom van Gasse Wonen in Mijdrecht over van Anne Gosse. Tijdens een bezoek aan Amerika kreeg Anne het idee dat het beter is om de focus te leggen op één merk. In 2012 wijdde ze de hele benedenverdieping (1.300 m²) in Mijdrecht aan het merk Rolf Benz en creëerde zo het eerste Rolf Benz Experience Center in Nederland. Op de bovenverdieping (1.200 m²) was er ruimte voor andere merken. In zijn andere winkel in Benthuizen voert Corné ook de collectie van Rolf Benz.


Links Corné van Waay met Rupert Heinzl van Rolf Benz in het Experience Center te Mijdrecht waar men actief bezig is.

''De winkel intern was behoorlijk gedateerd,'' legt Corné uit. ''Terwijl Ik juist heel veel potentie in zag en Rolf Benz zelf ook. Omdat dit het grootste Experience Center van de Benelux is, wil het Duitse merk het ook echt als een parade paardje neerzetten! Ondanks dat het een wat onzekere en spannende markt is, heb ik er veel vertrouwen in en een goed gevoel bij.''

Samenwerking
Sinds 4 december ondergaat de benedenverdieping een grootschalige renovatie en zijn ze ondertussen al druk met de wederopbouw. Volgens Corné van Waay wordt de verdieping helemaal ingericht volgens de actuele richtlijnen van het Duitse high-end merk, die hier zelf ook actief in meedenken. ''We zijn het grootste Rolf Benz Experience Center van de Benelux, en dat willen we zo houden.''

Eigentijds
In november werd 70 procent van de benedenverdieping leeg verkocht en het resterende deel is opgekocht. Volgens Corné willen ze starten met een compleet nieuwe, eigentijdse collectie waar deze week nog aan gewerkt wordt. Eind volgende week wordt de nieuwe collectie geleverd, waar het bedrijf na de kerst weer open gaat.

Meer informatie:
Rolf Benz Mijndrecht
info@rbec.nl
www.rolfbenzmijdrecht.nl