Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op een extra grote stand zullen de noviteiten gepresenteerd worden

Vloerenleverancier mFLOR present op Domotex

Bij mFLOR International maken ze zich op voor Domotex dat begin 2024 gehouden zal worden. De afgelopen jaren heeft mFLOR een eigen presentatie gehad in een hotel vlakbij de beurs, maar nu is er gekozen om een stand op de beurs zelf te nemen. Het feit dat de Domotex beurs een biënnale is geworden én er tijdens deze editie een breed aanbod aan vloeren zal zijn ligt ten grondslag aan deze keuze.Op een extra grote stand zullen de noviteiten gepresenteerd worden, waaronder een geheel nieuwe Authentics Collectie. Deze heeft een natuurlijke uitstraling en uiteraard Register Embossing. En dat is niet het enige nieuws, maar de rest bewaren we tot de Domotex.

Op de stand zullen vele producten worden getoond, inclusief extra inspiratie voor de bezoekers. Tevens zal er aandacht zijn voor de drie merken mFLOR, Solcora by mFLOR en het nieuwe duurzame merk Extensu. De basis voor de standuitstraling is gelijk aan de stand op de Interieurcollectiedagen, alleen de beschikbare ruimte is een stuk groter.

Tijdens de beurs zal het mFLOR team aanwezig zijn om alle bezoekers te ontvangen. "Voor de Duitse klanten hebben wij sinds enige tijd een eigen team aan accountmanagers en ook de groeiende aandacht voor onze producten in de diverse exportlanden wordt ondersteund door de eigen exportafdeling", laat het vloerenbedrijf weten.

mFLOR International is te vinden in hal B20, standnummer 072. Domotex wordt georganiseerd door de Deutsche Messe in Hannover van 11 t/m 15 januari 2024.

Eerder deze maand verscheen het artikel
'Vloerenleverancier mFLOR International maakt zich op voor jaar vol vernieuwingen'.

Meer informatie:
mFLOR International
www.mflor.com

Publicatiedatum: