Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie interieurbedrijven leggen het loodje

In november vielen er zeven meer bedrijven om dan in oktober, meldt het CBS. Dat is een stijging van 2 procent. De trend van het aantal faillissementen is ruim een jaar stijgend. Ook in december valt het doek voor verschillende bedrijven, die actief zijn in de interieurbranche. Santos Projects, Duotapijt B.V. en Santos Projects zijn het kind van de rekening.Santos Projects
Santos Projects is in staat van faillissement verklaard door de rechtbank Rotterdam. De organisatie handelde onder de naam Santos Projects Kitchen. Als curator is P. Loeff aangesteld.

In het jaar 2000 werd Santos Projects opgericht. Het bedrijf hield zich bezig met badkamers, keukens, turn-key woningen en kleine verbouwingen. Veel van de opdrachtgevers zijn keukenbedrijven, makelaars en particuliere. "Onze klantenkring door heel Nederland en zelfs daarbuiten is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, wat borg staat voor continuïteit", valt te lezen op de website.

Interior Service B.V.
Ook Interior Service B.V. heeft de deuren moeten sluiten, nadat het faillissement uit werd gesproken door de rechtbank 's-Gravenhage. Het team van de firma hielp klanten op het gebied van wonen. Tevens beschikt Interior Service B.V. over een eigen online configurator. Dit concept maakt het mogelijk om afbouwopties te kiezen voor toekomstige gebruikers.

Duotapijt B.V.
Tenslotte is het doek gevallen voor een bedrijf in tapijten uit Arnhem. Deze week heeft de rechtbank Zwolle de firma Duotapijt B.V. in staat van faillissement verklaard. H. Boven gaat aan de slag als curator. Duotapijt doet aan detailhandel in tapijt en andere soorten vloerbedekking en in algemene zin producten voor woningstoffering.