Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jysk presenteert Nordic Mood-collectie

Jysk introduceert een nieuwe Nordic Mood-collectie die warme kleuren naar de eettafel brengt. "De collectie omarmt een rauwe en ambachtelijke expressie met dynamische vormen en natuurlijke materialen", laat Jysk weten.



De borden Steffen stralen eenvoud en elegantie uit. Met hun doorschijnende glazuur zien de ribbels er prachtig rustiek uit. Het creëert een gevoel van rust aan de eettafel. De borden Steffen worden elegant aangevuld met de bestekset Remi, die een mooi contrast heeft tussen de donkere houtlook en het glanzende staal. Samen zijn ze de perfecte keuze voor elke gelegenheid, van alledaagse maaltijden tot feestelijke bijeenkomsten.

De mok en de melkkan Olle zijn geïnspireerd op de kleuren en texturen van de natuur. De keramische mok en het bijbehorende melkkannetje hebben een prachtig, glad oppervlak dat wordt onderbroken door een rustieke basis. Het is zonder twijfel de perfecte keuze voor koffie in de ochtend en ze geven de ontbijttafel een gezellige sfeer.

Het tafelkleed en de stoffen servetten Kastanie, gemaakt van katoen en linnen, maken de tafelschikking compleet. De natuurlijke kleur en ruwe lijnen geven de eettafel een moderne, ambachtelijke uitstraling. In combinatie met Steffen en Remi creëert Kastanie de perfecte setting voor elke eetervaring.

De producten zijn vanaf 23 januari 2024 te koop in alle Jysk-winkels en op de website.

Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl

Publicatiedatum: