Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klafs lanceert 's werelds eerste schuimstoombad

Schuim oefent al eeuwenlang een fascinatie op ons uit en wordt in veel culturen gevierd met verschillende rituelen. Stoom ontspant, geur inspireert de zintuigen, kleuren wekken gevoelens op en schuimceremonies reinigen en ontspannen tegelijkertijd. Hierdoor geïnspireerd biedt Klafs, fabrikant van sauna's, zwembaden en spa's , nu Espuro aan; een schuimstoombad dat een compleet nieuwe badervaring biedt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het Espuro schuimstoombad combineert ontspanning, badplezier en weldadige huidverzorging.

Voor deze wereldprimeur ontving Klafs de onderscheiding ‘Special Mention’ bij de German Design Award en ‘Gold’ bij de German Innovation Award 2023.Met het nieuwe Espuro schuimstoombad heeft Klafs bewezen dat een passie voor vindingrijkheid kan leiden tot innovaties die ontspanning, lichaamsverzorging en plezier met elkaar verbinden. De revolutionaire en gepatenteerde badvorm heeft ook internationaal gerenommeerde designexperts overtuigd: het Espuro schuimstoombad ontving de onderscheiding ‘Special Mention’ bij de German Design Award - een kwaliteitszegel voor bijzondere product- en designontwikkelingen. Bij de German Innovation Award is het schuimstoombad geëerd met ‘Gold’ in de categorie ‘Excellence in Business to Consumer - Beauty & Care".

Meer informatie:
Klafs
www.klafs.nl

Publicatiedatum: