Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Welke tapijten hebben de finale gehaald van de Carpet Design Awards 2024

De finalisten van de Carpet Design Awards op Domotex zijn bekendgemaakt. Een internationale jury onder leiding van Jamie Metrick, algemeen directeur bij Elte, heeft drie tapijten uit elk van de acht categorie├źn geselecteerd uit talloze inzendingen, die design, kwaliteit en vakmanschap in bijzondere mate combineren."Wat ik leuk vind aan de prijzen is dat ze het beste van het beste aanmoedigen om te blijven innoveren en elk jaar iets nieuws op de markt te brengen," onthult hoofdjurylid Jamie Metrick, en voegt toe: "Ik was echt onder de indruk van de reeks en diversiteit van kandidaten die de shortlist hebben gehaald. Er is dit jaar een geweldige mix van fabrikanten, groothandelaars, retailers en ontwerpers in de running voor de prijzen."

Benieuwd welke tapijten de finale hebben gehaald?
Bekijk hier alle finalisten

Alle winnaars van de acht CDA-wedstrijdcategorie├źn worden op de tweede dag van de beurs, 12 januari 2024 om 17.30 uur, bekendgemaakt tijdens een ceremonie in het Carpet Design Awards tentoonstellingsgebied in Hal 3.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: