Als de kerstboom uit huis is verdwenen, blijft er vaak een lege plek achter. Air So Pure heeft de oplossing: nieuwe kamerplanten. Met name luchtzuiverende soorten leveren een bijdrage aan een gezonde en prettige leefomgeving. Ze verbeteren het binnenklimaat, verminderen gevoelens van stress en in de slaapkamer bevorderen luchtzuiverende kamerplanten een goede nachtrust.

"Onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken hebben dit aangetoond. Je herkent deze luchtzuiverende planten aan het Air So Pure-label", laat de organisatie weten.

Meeste effect
Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect tijdens de donkere dagen. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder geventileerd wordt. Hoe meer planten, hoe groter het effect. Een gezond binnenklimaat bevordert een goede gezondheid. Mensen hebben minder last van griepachtige verschijnselen zoals verkoudheid, hoesten, droge ogen en hoofdpijn.

Verzorging
Air So Pure planten zijn sterk en verzorging is eenvoudig. Voor alle soorten geldt dat ze voldoende daglicht (geen volle zon) nodig hebben om de lucht te zuiveren. Voor de duidelijkheid is elke plant voorzien van een handig label met daarop aanwijzingen voor de juiste standplaats en watergift.

Air So Pure planten zijn onder meer te koop bij tuincentra.

Meer informatie:
Air So Pure
www.airsopure.nl