Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kerstboom eruit, gezonde kamerplant erin

'Als de kerstboom uit huis is verdwenen, blijft er vaak een lege plek achter'

Als de kerstboom uit huis is verdwenen, blijft er vaak een lege plek achter. Air So Pure heeft de oplossing: nieuwe kamerplanten. Met name luchtzuiverende soorten leveren een bijdrage aan een gezonde en prettige leefomgeving. Ze verbeteren het binnenklimaat, verminderen gevoelens van stress en in de slaapkamer bevorderen luchtzuiverende kamerplanten een goede nachtrust.

"Onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken hebben dit aangetoond. Je herkent deze luchtzuiverende planten aan het Air So Pure-label", laat de organisatie weten.

Meeste effect
Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect tijdens de donkere dagen. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder geventileerd wordt. Hoe meer planten, hoe groter het effect. Een gezond binnenklimaat bevordert een goede gezondheid. Mensen hebben minder last van griepachtige verschijnselen zoals verkoudheid, hoesten, droge ogen en hoofdpijn.

Verzorging
Air So Pure planten zijn sterk en verzorging is eenvoudig. Voor alle soorten geldt dat ze voldoende daglicht (geen volle zon) nodig hebben om de lucht te zuiveren. Voor de duidelijkheid is elke plant voorzien van een handig label met daarop aanwijzingen voor de juiste standplaats en watergift.

Air So Pure planten zijn onder meer te koop bij tuincentra.

Meer informatie:
Air So Pure
www.airsopure.nl

Publicatiedatum: