Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Caesarstone Mineral: 'De volgende generatie duurzame oppervlakken'

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van oppervlakken in kwarts, mineraal en porselein, presenteert de nieuwe generatie mineraaloppervlakken. Deze duurzame oppervlakken zijn samengesteld uit een mix van materialen, zoals Feldspar; een mineraal dat bijdraagt aan de vorming en stabiliteit van gesteenten. De nieuwe collectie toont Caesarstone’s toewijding aan geavanceerde en milieuvriendelijke oplossingen. De mineraaloppervlakken zijn een meer duurzame aanvulling op het bestaande productassortiment.

Deze nieuwe collectie komt voort uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen, waarbij Caesarstone hoogwaardige mineralen en innovatieve materialen combineert met gerecyclede elementen, zoals tot 30 procent gerecycled glas. Dit resulteert in oppervlakken die niet alleen esthetische aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de groeiende behoefte aan meer duurzame producten.

Duurzame oppervlakken
De aanrechtbladen zijn niet alleen harder en sterker dan gelamineerde aanrechtbladen, maar vanwege hun niet-poreuze eigenschappen zijn ze ook duurzaam, veerkrachtig en eenvoudig te reinigen met alleen water en zeep. Het niet-poreuze oppervlak voorkomt ook de groei van bacteriën, schimmel of meeldauw, waardoor een hygiënische omgeving wordt gegarandeerd. Daarnaast maakt de vlekvrije technologie het onderhoud gemakkelijk en biedt het een duurzame en hoogwaardige oplossing die aan de behoeften van de klant voldoet. Teven zijn de oppervlakken bestand tegen krassen, slijtage en hittebestendig, hoewel het gebruik van een onderzetter bij hoge temperaturen wordt aanbevolen.

De mineraaloppervlakken zijn eenvoudig te installeren en aan te passen door professionals, waardoor het gehele proces naadloos verloopt voor de klant.

EPD
Naast de nieuwe collectie van mineraaloppervlakken is Caesarstone Environmental Product Declaration (EPD) gecertifieerd. Deze mijlpaal weerspiegelt de inzet voor het milieu en markeert een keerpunt in de evolutie van technisch steen. De EPD vergroot transparantie en biedt duidelijker inzicht in de milieu-impact van de producten. Caesarstone blijft toegewijd aan het bevorderen van een duurzamere industrie en een meer verantwoorde toekomst.

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl

Publicatiedatum: