Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierde interieurwinkel uit Overijssel sluit zich aan bij De Woonspecialist

Met ingang van december 2023 sluit Morshuis Interieurspecialisten in het Twentse Losser zich aan bij de Woonspecialist formule. Dit wordt de vierde Woonspecialist winkel in Overijssel.

"Een completere Woonspecialist vind je niet snel. Bij Morshuis Interieurspecialisten hebben ze werkelijk alles om van jouw huis jouw thuis te maken", aldus Bas Meuleman, van de Woonspecialist. "Naast vloeren, raamdecoratie en gordijnen verkopen ze in Losser ook verf en behang, stalen deuren, kasten op maat en horren. Hier vraag je niet snel mis en dat is precies wat wij met de Woonspecialist wensen; ontzorging voor de klant."Bij de Woonspecialist winkels stap je binnen voor een uitgebreid aanbod met alles voor jouw complete woninginrichting en dat van de beste merken. "In Losser doen ze daar nog een schepje bovenop; zij leveren maatwerk, renoveren je trap, meten zelf in en monteren alles bij je thuis. En heb je geen idee hoe je jouw huis aanpakt; maak dan eerst een afspraak voor interieuradvies. Mooier kunnen we het niet maken."

De Woonspecialist is specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. Inmiddels heeft de formule 70 winkels verspreid over het hele land.

Meer informatie:
De Woonspecialist
Industriestraat 2
7582 CR Losser
www.woonspecialist.nl

Publicatiedatum: