Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pallmann daagt parketteurs wereldwijd uit om de strijd aan te gaan met elkaar

Pallmann lanceert voor de tweede keer een wereldkampioenschap voor parketteurs. De Magic Oil Wood Floor World Cup gaat wereldwijd op zoek naar de beste referentieprojecten waarin groot vakmanschap gecombineerd is met een product uit de Magic Oil serie.

In juni 2020 lanceerde Pallmann het eerste Wereldkampioenschap voor parket- en houten vloeren met de Pall-X 96 Wood Floor World Cup. Met de deelname van 18 landen en de indiening van 84 projecten die waren afgewerkt met Pall-X 96, werd het een groot succes. In de eerste editie werd Sebastiaan van Westrenen van Luxoket de landelijke winnaar. Nu, in een tweede editie van het kampioenschap, verschuift de focus naar de parketolie uit de Magic Oil-serie."Het allereerste Magic Oil-product werd 18 jaar geïntroduceerd. In de loop der jaren hebben we de afwerking van houten vloeren verbeterd met ons Magic Oil-assortiment. Met de recente introductie van de Magic Oil Change, samengesteld uit hennepolie en natuurlijke gewassen, hebben we opnieuw een mijlpaal bereikt op het gebied van duurzaamheid," zegt Herbert van den Heuvel, Verkoopleider Pallmann. "Met de Wood Floor World Cup willen we niet alleen onze waardering uitspreken voor het Magic Oil-assortiment, maar vooral voor de parketteurs en hun ambacht," voegt van den Heuvel toe.De Magic Oil Wood Floor World Cup daagt parketteurs wereldwijd uit om de strijd aan te gaan en hun kwaliteiten aan een wereldwijd publiek te tonen. De inschrijving staat open voor projecten die niet ouder zijn dan 24 maanden of voor lopende projecten die binnen de komende maanden worden voltooid. Een vereiste is dat ten minste één Magic Oil-product is gebruikt tijdens de verwerking. Door een 'magisch' project in te dienen, maken deelnemers automatisch deel uit van het Nederlandse nationale team. De deadline voor projectinzendingen is 30 april 2024. Een internationale vakjury beoordeelt de ingediende projecten op basis van criteria zoals vakmanschap, ruimtelijke geometrie en duurzaamheid. Zo wordt het winnende land bepaald. Het nationale team van het winnende land wordt uitgenodigd voor een gezamenlijk teamevenement in dat land.Deelnemers van de wedstrijd krijgen de kans om zich te meten aan parketteurs van over de hele wereld. Naast erkenning, profiteren deelnemende bedrijven van de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen, de publiciteit en te netwerken als gevolg van de marketingcommunicatie van de ingediende projecten via diverse internationale kanalen van Pallmann.

Meer informatie:
Magic Oil Wood Floor World Cup
www.woodfloorworldcup.com

Publicatiedatum: