Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rotpunkt Küchen onthult de stijlen voor 2024

Wat zijn de nieuwste keukentrends?

De in Duitsland gevestigde keukenfabrikant Rotpunkt Küchen onthult de keukenstijltrends voor 2024, met als doel stijl en praktische bruikbaarheid in evenwicht te brengen voor elk interieur.


Foto: Rotpunkt

De belangrijkste trends voor 2024
1. Donkere houttinten: de opkomst van walnoot als het hout van keuze signaleert een verschuiving naar donkere houtsoorten zoals gestructureerd laminaat of massief walnoot.

2. Textuur: volgend jaar verplaatsen we ons van voorspelbare ontwerpen naar individuele interieurs met ruwe materialen, zoals steen- en houtafwerkingen met veel structuur.

3. Organische kleuren: populaire kleuren volgend jaar variëren van donker middernachtblauw en olijfgroen tot zachte, neutrale kleuren zoals beige en taupe, alsook verschillende tinten licht- en donkergrijs. Deze kleuren worden aangevuld met metalen designelementen in goud, brons, messing, staal en satijnzwart, die verfijnde details toevoegen aan het keukenmeubilair.

4. Aandacht voor detail: keukenhardware wordt gecombineerd met ontwerpkenmerken zoals gootstenen, kranen en lichtarmaturen. Verlichting zal ook een cruciale rol spelen in keukenontwerpen, om elementen te accentueren en meer sfeer te creëren.

5. Duurzaam ontwerp: volgend jaar maken we bewuste keuzes in interieurontwerp, met de focus op duurzaamheid. Klimaatvriendelijke keukenoplossingen bevatten gerecyclede materialen, binnentuinen met kruiden, verbeterde luchtkwaliteit en slimme systemen, die energiebesparing en milieuvriendelijk wonen bevorderen.

Bron: www.woodworkingnetwork.com

Publicatiedatum: